Přírodu dětem, děti přírodě!

Lesní mateřská škola Nad Klenicí, z.s.

Korespondenční adresa:
Šmilovského 232/11,
293 01 Mladá Boleslav

IČ: 01415646

+420 728 229 188
info@nadklenici.cz

Výsledky dotazníkového průzkumu ohledně spokojenosti se školkami v Mladé Boleslavi

26.03.2014 20:50

Dotazníkového průzkumu, který jsme zveřejnili a byl šířen na facebooku, webech (na našem a na www.mb-eko.cz) a emaily, se nakonec zúčastnilo 103 respondentů a přinesl některé zajímavé poznatky. 

Potvrdilo se, že rodiče shledávají nabídku předškolního vzdělávání ve městě za nedostatečnou, přestože oficiální čísla nehovoří tak kriticky. Při výběru školky by rodiče upřednostnili přátelský přístup pedagogů a kvalitu výuky - dá se předpokládat, že v současné situaci často rodiče rezignují na lepší služby, když už se jim podařilo umístit dítě do školky...

Potenciál ke zlepšení ve školkách spatřují rodiče zejména v těchto oblastech - počet a přístup pedagogů, zdravější strava, touha po společných akcích a častější pobyt dětí venku. Rodiče by využili i letního provozu školek.

Ze strany školek by často prospěla lepší spolupráce s rodiči, otevřenější informovanost a větší iniciativa. Taktéž rodiče mají možnost se více zajímat o dění ve školkách a snažit se o prohloubení spolupráce ku prospěchu všech zúčastněných.

Konkrétní odpovědi: